Våre behandlinger

Vi tilbyr godt utført massasje på ekte thailandsk vis.

Bestill time

Klassisk thaimassasje

Thaimassasje er en gammel behandlingsmetode som har eksistert i mer enn 2500 år. Den baseres på at kroppen må ses under ett og at alle kroppens deler har sammenheng med hverandre og må være i balanse. Ved thaimassasje prøver vi å skape energibalanse ved å strekke ut muskler og ledd samt trykke på nøkkelpunkter ved hjelp av hender, føtter og albuer. På denne måten oppnår man lindring av spenninger, økt ro og velvære. Anbefalt varighet er 1-2 timer.

Aromaterapi/oljemassasje

Vi utfører avslappende aromaterapi med varme eteriske oljer. Varmen, duften og massasjen gir total avkobling og anbefales spesielt til stressede mennesker. Vi anbefaler at behandlingen tas på ettermiddagen eller mot slutten av dagen for at effekten og roen bevares lengst mulig. Vanlig behandlingstid er 1 time, men kan gjøres både kortere og lengre.

Fotmassasje

Vi utfører dyptgående fotmassasje for å løsne opp i stive muskler og ledd. Føttene bærer kroppen vår og fortjener å bli tatt vare på. Under føttene finnes et utall sonepunkter/reflekspunkter som er relatert til ulike kroppsorganer. Ved fotmassasje anvendes trykk på disse punktene. En god fotmassasje gir avspenning, økt bevegelighet og en følelse av velvære.

Priser

 • 30 min

  Kr. 500,-

 • 60 min

  Kr. 800,-

 • 90 min

  Kr. 1200,-

 • 120 min

  Kr. 1600,-